Merakeş üsulu merci

Merakeş üsulu merci
İstifade edeceyiniz erzaqlar 2 stakan yaşıl merci 2-3 eded orta ölçülü kök 1 eded soğan ( şalotta istifade elesiz 2 dene) 2-3 xörek qaşığı kere yağı 3 xörek qaşığı duru yağ 2 diş sarımsağ yarım çay qaşığı sarıkök 1 çay qaşığı tamat pastası 2-3 stakan bulyon ( su) sevdiyiniz göyertiler duz- istiot ... Ətraflı »


Mətbəx sirləri: Düşbərə

Mətbəx sirləri: Düşbərə
Düşbərənin hazırlanma qaydasını təqdim edir Tərkibi: xəmir: 500 q un 1 yumurta duz, istiot su iç: 500 q quzu əti 2 soğan duz, istiot üzərinə: nanə qurusu sarımsaqlı qatıq Əvvəlcə düşbərənin bulyonunu hazırlayın. İçlik üçün ətin yumşaq hissələrini kəsib çıxardıqdan sonra sümüklərini ... Ətraflı »


Mətbəx sirləri: Minsk salatı

Mətbəx sirləri: Minsk salatı
Minsk salatının hazırlanma qaydasını təqdim edir Tərkibi: 2 orta boy kartof 250 q şampinyon 200 q duzlu kələm 1 soğan bitki yağı (qovurmaq üçün) ağ istiot duz Qazana təmiz su töküb ocağa qoyun. Su qaynayanadək kartofu tərtəmiz yuyun. ... Ətraflı »


Mətbəx sirləri: Buğlama

Mətbəx sirləri: Buğlama


Mətbəx sirləri: Toyuqlu kumpir

Mətbəx sirləri: Toyuqlu kumpir


Mətbəx sirləri: Mərmər piroq

Mətbəx sirləri: Mərmər piroq


Mətbəx sirləri: "Baunti" pirojnası

Mətbəx sirləri:


Mətbəx sirləri: Əriştə-plov

Mətbəx sirləri: Əriştə-plov


Soyuq havanın İSTİ QİDALARI

Soyuq havanın İSTİ QİDALARI


Mətbəx sirləri: Kəsmikli bulkalar

Mətbəx sirləri: Kəsmikli bulkalar