Yumurtasız ev mayonezi

Yumurtasız ev mayonezi
Milli.Az yumurtasız ev mayonezinin hazırlanma qaydasını təqdim edir Tərkibi: 300 ml zeytun yağı 150 ml süd 1 ç.q. xardal 1-2 x.q. limon şirəsi duz (zövqə görə) Südü yağla qarışdırıb əl blenderi ilə 1-2 dəqiqə çalın. Sonra digər ərzağı da əlavə edib yenə 2 dəqiqə çalın. Nuş olsun! ... Ətraflı »


Midiya pirojnaları - FOTO

Midiya pirojnaları - FOTO
Milli.Az midiya pirojnalarının hazırlanma qaydasını təqdim edir Tərkibi (70-80 ədəd): 400 q qat-qat xəmir 3 yumurtanın ağı 1 st. şəkər tozu vanil şəkər pudrası (üzərinə) Yumurta ağı və şəkər tozundan beze çalın, vanil əlavə edin (yumurta ağlarını bir neçə saat soyuducuda saxlayıb, sonra çalın, ... Ətraflı »


Fransız sayağı göbələkli ət resepti

Fransız sayağı göbələkli ət resepti
Tərkibi: Ət- 500q Soğan- 1 ədəd Göbələk-3-4 ədəd Pendir-200 q Mayonez-1 xörək qaşığı Duz-istiot Hazırlanması: Əti 4-5 hissəyə ayırıb bir gün öncə bir az döyüb, üzərinə duz-istiot səpip, mayanez çəkib soyuducuda saxlayırıq. Falqa kağızının üzərinə əti qoyub üzərnə yumru-yumru doğradığımız soğanı ... Ətraflı »


Qarabaşaq (qreçka) şorbası

Qarabaşaq (qreçka) şorbası
Bəzən menyuda fərqlilik istəyəndə fantaziya köməyə gələ bilir. Lap mənim bu şorbam kimi... wink İndiyə kimi nə eşitmiş, nə də görmüşdüm. Sınaqdan keçirdim, çox ləzzətli, cana faydalı bir şorba alındı. Sizlər də bişirin, inanıram ki, heyifsilənməyəcəksiniz. Lazım olan vəsaitlər: 4-5 nəfərlik ailə ... Ətraflı »


“Dəyirmançı” salatı

“Dəyirmançı” salatı
“Dəyirmançı” salatının hazırlanma qaydasını təqdim edirik Tərkibi: 300 q marinə edilmiş göbələk 4 yerkökü 200 q pendir 2 duzlu xiyar 300 q ət (istənilən) 4 yumurta 300 q mayonez Yerkökünü, yumurtanı, əti ayrı-ayrılıqda bişirin. Yerkökü və yumurtanı soyudub təmizləyin, sürtgəcin iri gözündən ... Ətraflı »


Koşəri resepti

Koşəri resepti
Tərkibi: 1 stəkan noxud, 1 stəkan yaşıl mərcimək, 1 stəkan makaron, 1 stəkan düyü, 3 dənə pomidor, 5 diş sarımsak , 2 dənə quru soğan Duz, İstiot, 5 şorba qaşığı zeytun yağı, 4 şorba qaşığı kərə yağı, Hazırlanması: Noxudları əvvəlcə yuyun. Bir neçə saat islağa qoyun. Sonra islatdığınız suyu atın ... Ətraflı »


Merakeş üsulu merci

Merakeş üsulu merci
İstifade edeceyiniz erzaqlar 2 stakan yaşıl merci 2-3 eded orta ölçülü kök 1 eded soğan ( şalotta istifade elesiz 2 dene) 2-3 xörek qaşığı kere yağı 3 xörek qaşığı duru yağ 2 diş sarımsağ yarım çay qaşığı sarıkök 1 çay qaşığı tamat pastası 2-3 stakan bulyon ( su) sevdiyiniz göyertiler duz- istiot ... Ətraflı »


Mətbəx sirləri: Düşbərə

Mətbəx sirləri: Düşbərə
Düşbərənin hazırlanma qaydasını təqdim edir Tərkibi: xəmir: 500 q un 1 yumurta duz, istiot su iç: 500 q quzu əti 2 soğan duz, istiot üzərinə: nanə qurusu sarımsaqlı qatıq Əvvəlcə düşbərənin bulyonunu hazırlayın. İçlik üçün ətin yumşaq hissələrini kəsib çıxardıqdan sonra sümüklərini ... Ətraflı »


Mətbəx sirləri: Minsk salatı

Mətbəx sirləri: Minsk salatı
Minsk salatının hazırlanma qaydasını təqdim edir Tərkibi: 2 orta boy kartof 250 q şampinyon 200 q duzlu kələm 1 soğan bitki yağı (qovurmaq üçün) ağ istiot duz Qazana təmiz su töküb ocağa qoyun. Su qaynayanadək kartofu tərtəmiz yuyun. ... Ətraflı »


Mətbəx sirləri: Buğlama

Mətbəx sirləri: Buğlama